El CAP de Torredembarra creix

Ja ha entrat en funcionament el nou espai que acull el servei de pediatria del CAP de Torredembarra. Està en marxa des d'aquest dilluns i s'ha instal·lat en un mòdul prefabricat just al costat de l'edifici central.

És un pavelló de 240 metres quadrats distribuïts entre una sala d'espera, els serveis i sis consultes, la meitat de pediatria i les restants d'infermeria pediàtrica.

No és l'única extensió que ha inaugurat en els darrers dies el centre d'atenció primària torrenc. Des d'ara ja compta amb una nova unitat per atendre els serveis d'urgència.

Aquest segon pavelló té una superfície útil de 170 metres quadrats, aproximadament, i comunica directament amb l'edifici central. Inclou sis boxes per atendre els pacients, una recepció, sala d'espera i accés, també, des del carrer.

DDR CAP TDB 2

En total, el CAP suma, amb aquesta ampliació, 400 metres quadrats més. Des del centre celebren la posada en marxa d'aquests nous mòduls assistencials, ja que, expliquen, la xifra d'atencions feia temps que anava en augment.

Les noves instal·lacions ofereixen més espai d'actuació als professionals i, alhora, més intimitat als usuaris.

Aquest projecte d'ampliació i obra s'ha liderat des de la Xarxa Santa Tecla en coordinació amb el Departament de Salut i ha tingut un cost total de 650.000 euros.