Junts per Tarragona proposa un pla integral que acabi amb la degradació del barri del Port

 

Junts per Tarragona ha visitat avui el barri del Port, on el seu candidat a l'alcaldia de Tarragona, Dídac Nadal, ha plantejat un pla integral en dues fases que reculli totes les propostes urgents i a mitjà termini per la millora de la Part Baixa de la ciutat. Destaquen la reordenació dels carrers i millores en seguretat com a eixos principals.

Una nova renaixença, planteja Junts per Tarragona, per la part baixa de la ciutat. De l'estació a la Tabacalera, de la Mitja Lluna al carrer del Mar, la que consideren una de les zones més degradades de Tarragona. Per aconseguir aquest renaixement proposen un pla integral que actuï de forma urgent en les principals les deficiències del barri que ja s'havien posat sobre paper en una moció aprovada al Ple municipal.

Ara el nou compromís passa per mesures com el control dels pisos ocupats, la instauració de la policia de barri, la millora de la neteja i també actuacions urbanes.

El Pla Integral que proposa Junts per Tarragona per la Part Baixa de la ciutat inclou també mesures a mitjà termini. La formació considera necessària una reforma del clavegueram i dels carrers del barri, però també la construcció de nous equipaments municipals al barri del Port com llars d'infants o de jubilats, i un centre cívic, a més de convertir la zona en un nou centre cultural per Tarragona.