El Voleibol Sant Pere i Sant Pau comença la fase d'ascens amb derrota

 

El Voleibol Sant Pere i Sant Pau ha estat a punt de sorprendre el Textil Santanderina, un dels grans favorits per a l'ascens. Gran partit del conjunt de Vlado Stevovski que ha competit de tu a tu i ha tingut les seves opcions. El duel s'ha decidit al fatídic cinquè període i després de més de dues hores i quart de joc. Parcials de 25 a 15, 27 a 29, 25 a 22, 19 a 25 i 12 a 15. 

Tot i la derrota, el conjunt de Vlado Stevovski encara depèn d'ell mateix per classificar-se per les semifinals i mantenir opcions d'ascens. Els tarragonins passaran de ronda si aquesta tarda guanyen al Club Voleibol Utrera. Els andalusos van perdre ahir per tres sets a zero davant la Santanderina.

INICI DEMOLIDOR

Veient el debut, però, els cooperativistes poden ser optimistes. El Sant Pere i Sant Pau ha passat per sobre dels de Cantàbria en un primer període que només ha estat de color vermell.

LLUITA FINS AL FINAL

El conjunt càntabre ha fet una passa endavant en un segon set molt igualat. Els tarragonins han tingut dues pilotes per emportar-se'l, però finalment ha caigut del costat de la Santanderina per un ajustat 27 a 29.

Així, els blaus han aprofitat l'empenta per començar el tercer període amb un parcial d'1 a 6 que podria semblar definitiu. Res més lluny de la realitat, perquè els de Vlado Stevovski han tornat a treure l'esperit competitiu i han capgirat el marcador fins a imposar-se per 25-22.

Amb 2-1, el Sant Pere i Sant Pau ha anat per davant fins a la meitat del quart període. Un parcial de 3 a 10 favorable a la Santanderina, però els ha permès forçar el cinquè i definitiu set. Allí, el conjunt càntabre ha estat més encertat en els moments importants i s'ha emportat el duel.

Javier Vega amb 39 punts ha portat el pes de l'atac dels de Cabezón de la Sal i ha estat decisiu. Rolando Hernández amb 32 i Julián Garcia-Torres amb 17 han estat els millors dels tarragonins.