Oportunitat perduda

Empat sense gols entre Cornellà i Nàstic a l'Stage Front Stadium. Els tarragonins no han guanyat en cap de les cinc ocasions que hi han jugat. En un camp on a priori els grana havien d'estar còmodes, els de Dani Vidal no han fet el seu millor partit.

PRIMERA MEITAT SENSE GAIREBÉ OCASIONS

La pressió alta del Cornellà ha dificultat la sortida de pilota grana i al Nàstic li ha costat arribar amb claredat a l'àrea rival, sobretot a la primera meitat. Al primer temps, l'únic xut amb perill dels de Dani Vidal ha estat de Marc Fernández. La rosca no li ha sortit com volia i Rubén Miño, ben col·locat, ha pogut refusar el tir.

Alberto Varo també ha tingut el seu moment amb una gran aturada, tot i que la jugada estava anul·lada per fora de joc. Setzena porteria a zero de la temporada per al porter de la Canonja.

OCASIÓ CLARA PER TOTS DOS EQUIPS

La xerrada al descans ha fet efecte i després de passar per vestidors el Nàstic ha sortit amb una altra cara. Pablo Fernández ha reclamat penal per una empenta clara del defensor.  Poc després el mateix davanter ha tingut el gol. Després d'una gran passada de Gorostidi, l'asturià ha perdonat quan estava sol davant Rubén Miño. El porter local li ha guanyat la partida en l'u contra u i ha refusat amb el peu.

Igual de clara, o més, ha estat la de Clau Mendes al minut 65. Després d'una gran jugada i quan ho tenia tot a favor, l'extrem del Cornellà ha enviat la pilota per sobre el travesser. La sort ha jugat en favor del Nàstic i el davanter ha xutat desequilibrat.

NO ES POSEN LÍDERS

Dani Vidal ha fet els cinc canvis i ha renovat tot l'atac, però als grana els ha faltat inspiració als últims metres.

Els més de 1.200 aficionats que han viatjat no han pogut veure com el Nàstic es posava líder. El Deportivo ha empatat a un amb el Sabadell. La victòria del Barça B fa que la part alta s'ajusti encara una mica més. Els grana queden tercers amb 51 punts, els mateixos que el filial blaugrana.