El Nàstic buscarà un cop d'efecte al camp del líder

Guanyar al camp del líder seria tot un cop d'efecte de cara a la lluita per l'ascens i també una dosi de moral enorme. El Nàstic té entre cella i cella l'assalt a Barreiro, on es jugarà el partit contra el filial del Celta. Un camp que dista molt de Balaídos, on estava previst el duel abans del canvi d'horari i ubicació. Ben segur que això condicionarà el plantejament del partit de tots dos equips; els grana, però, en volen treure ferro.

Sigui com sigui, una victòria a Vigo seria cabdal per a les aspiracions tarragonines. El vestidor és optimista, i és que es troba en un moment molt dolç, amb tres victòries consecutives. El Celta Fortuna, però, n'acumula quatre de seguides i no perd des del 26 de novembre. Els blau cel seran un os dur de rosegar: són el millor filial de la categoria.

DE MOMENT, SENSE CANVIS A LA PLANTILLA

Excepte els lesionats, amb la baixa d'última hora de Gorka Santamaría per una ruptura fibril·lar, el Nàstic viatjarà a Galicia amb la mateixa plantilla amb què va començar el curs. El mercat d'hivern no es mou: ni altes, ni baixes. Així i tot, Dani Vidal no descarta alguna arribada, malgrat que està content amb el que ha tingut durant la primera volta. Això sí, demana gent amb gana i que encaixi amb les necessitats.

El Celta Fortuna-Nàstic es jugarà aquest diumenge a tres quarts de quatre de la tarda.