L'Institut Sant Pere i Sant Pau prepara diversos actes per celebrar els 25 anys

L'Institut Sant Pere i Sant Pau fa 25 anys. Una fita que omple d'orgull claustre i estudiants, però que traspassa les fronteres del centre educatiu. Això és així perquè aquest és un institut pel qual el barri va lluitar durant anys, per tal que els joves no haguessin de desplaçar-se per poder anar a classe.

Actualment, compta amb 600 alumnes, una setantena de professors i unes instal·lacions que disten enormement dels barracons que van acollir els primers estudiants allà l'any 98.

insti_spisp.jpg

Per celebrar aquest aniversari, l'institut ha preparat diversos actes com la penjada d'una pancarta commemorativa, una exposició de la història del centre de cara a Sant Jordi i una paellada popular a mitjan maig.  Tot plegat, s'obrirà a la participació del barri, que sent molta estima pel centre arran de la lluita que es va dur a terme per fer-lo realitat.

Els 25 anys de l'Institut Sant Pere i Sant Pau són, doncs, tot un esdeveniment ple d'història i sentiment per al barri tarragoní. Un barri que veu en aquest centre un nexe de cohesió de la seva comunitat.