El CBT viu el dia de la marmota

L'Ibersol Club Bàsquet Tarragona viu el dia de la marmota. Bona primera meitat, arribant al descans amb un marcador ajustat. Tornant de vestidors, l'equip no se sap refer de qualsevol ratxa negativa. Això és el que ha passat en la majoria de les sis primeres jornades de LEB Plata i la darrera, contra el Sant Antoni, no va ser una excepció.

El CBT va endur-se el primer quart per tres punts i va marxar a la mitja part només dos punts per sota. El tercer quart va ser funest: el 12-24 va acabar amb qualsevol opció que els de Noé Monroy aconseguissin la primera victòria. En l'últim període, els tarragonins van aconseguir donar la cara, però la sagnia encara es va ampliar cinc punts més.

SENSE RECURSOS

La realitat és que el CBT va viure de dos jugadors. Ousmane va arribar als 23 punts i un 30 de valoració: el millor del matx. Per la seva banda, Ferran Torres va fer el millor partit des del seu retorn amb 19 punts. El tercer màxim anotador blau va ser Jacob Boonyasith, amb només sis punts. Les estadístiques fan evident que cal un canvi de xip.

L'Ibersol CBT intentarà aixecar-se novament en la pròxima jornada, tot i que no serà fàcil. Visita la pista del Palmer Mallorca, un dels equips cridats a lluitar per pujar.