El canvi de partides pressupostàries enfronta govern i oposició a Tarragona

L'Ajuntament de Tarragona ha aprovat aquest divendres diferents modificatius de crèdit per un import total de més de 600.000 euros que permetran afrontar diverses partides de despesa corrent, però també d'altres projectes necessaris per a la ciutat.

Ho farà, però donant de baixa diverses partides de projectes com el de la peatonalització de la part alta de la Rambla Nova, del projecte de l'Illa Corsini o del de la zona de Golden Park de Boscos de Tarragona, entre d'altres.

Un punt de l'ordre del dia que ha comptat amb el vot contrari d'Esquerra i el Partit Popular. Des del principal partit de l'oposició han criticat que es donin de baixa projectes estratègics per a la ciutat i que ja es troben molt avançats.

Un canvi de finançament que des del govern han defensat per la necessitat que té el consistori per afrontar la despesa corrent i alguns projectes urgents, com la remodelació de la teulada del Col·legi del Serrallo.

REHABILITACIÓ DE LES ESCALES DEL PRETORI

Una de les partides donades d'alta són els 120.000 euros per a dotar de pressupost l'arranjament de les escales d'accés al Pretori romà des de la plaça del Rei. Es tracta d'una intervenció amb la qual es vol assegurar l'estructura de l'element. Tot i que no hi ha un perill imminent, s'actuarà per la via d'urgència per tal d'evitar la seva degradació. Uns treballs que s'espera que es puguin licitar i adjudicar a inicis de l'any vinent.