La Baixadeta fa embogir els tarragonins més petits

La Part Alta de Tarragona va vibrar aquest dilluns a la tarda amb un dels primers grans moments de la seqüència ritual de Santa Tecla. Els tarragonins, els grans i especialment els més petits, van sortir en massa al carrer per viure la Baixadeta de l'Aligueta. A la plaça de les Cols no hi cabia ni una agulla fins i tot una bona estona abans que l'Aligueta baixés les escales de la Catedral.

Tal com fa la seva companya gran el dia 21 a la nit, la petita va arrencar a ritme de Paquito el Chocolatero, desfermant la bogeria entre el públic. Després, va ser el torn pels Gegants Vells petits, la Mulasseta, el Lleonet, els gegantons Negritos, els gegantons Moros i la Cucafereta.

PORTANTS ESPECIALS

Uns elements que van poder portar infants de la ciutat que no estan vinculats a les entitats. La comitiva va desfilar per llocs com el carrer Merceria, la plaça del Fòrum, el carrer Santa Anna, la plaça del Rei, la baixada de la Peixateria, el Cós del Bou i fins a arribar a la plaça de la Font. Avui dimarts, torn per al Seguici Petit.