Esquerra vol recosir les dues ribes del Francolí

Esquerra proposa cohesionar el centre de Tarragona i els barris de Ponent a través de diverses accions que contenen actuacions immediates i altres que arribaran a conseqüència de la futura aprovació del POUM.

Entre les primeres destaquen l'ampliació del pont del Francolí a l'avinguda de Roma, fruit de l'acord de traspàs de carreteres per part de l'Estat. Aquesta permetrà implementació d'un nou carril bici que unirà, per primera vegada, d'una manera amable i sostenible les dues ribes del riu. Una manera de fer que també volen ampliar a l'autovia T-11. La nova connexió diuen que també ha de potenciar-se amb l'arribada a mitjà termini del Tramvia del Camp de Tarragona.

Més a llarg termini, i amb el nou POUM ja aprovat els republicans proposen la creació d'un nou barri a l'anomenada Horta Petita i un altre darrere la Floresta i Parc Riu Clar. Tot, expressen, per acabar amb la cicatriu existent ara mateix en aquesta zona de la ciutat.

També dins dels treballs del nou POUM s'espera que la marxa de les instal·lacions de la CLH dels terrenys que ara ocupen permeti la transformació de l'actual Polígon Francolí.