Elvira Vidal serà la número 2 de Junts a Tarragona

Era una de les figures que mancava per a començar a tancar les llistes electorals de cara al 28 de maig i Junts s'ha acabat decidint per Elvira Vidal com a número 2 de Jordi Sendra.

Vidal és actualment regidora de Junts per Tarragona al consistori, tot i que mai ha militat en cap dels partits d'aquest espai polític. Ara, també com a independent, se suma el projecte de Junts sobretot per la figura que representa Jordi Sendra com a cap de llista.

Jordi Sendra ha valorat el coneixement que té Vidal del funcionament del consistori tarragoní després de la seva experiència tant aquests darrers quatre anys com en la seva carrera professional.

PEP MANRESA, NÚMERO 3

Un acte en què també s'ha presentat els tres següents números de la llista de Junts. Seran l'empresari Pep Manresa com a número 3, Enric Batista, una de les principals figures de la comunitat gitana a Tarragona, com a número 4, i Belén Riola, lligada a l'àmbit educatiu professionalment i a nombroses entitats de la ciutat, com a número 5.

OLIVÉ, DEL PDeCAT, DÓNA SUPORT A SENDRA

Un acte en què ha destacat la presència d'una de les figures més conegudes del PDeCAT a la ciutat, la músic Roser Olivé. Una Olivé que hi ha assistit a títol personal per donar suport a Sendra després de rebutjar la intenció del seu partit de presentar una llista en solitari. Una possible coalició amb el PDECAT que l'acaldable de Junts ha donat per tancada. Ara caldrà veure si aquesta decisió afecta i en quina manera, als resultats de l'espai polític postconvergent a la ciutat.