Tarragona vol potenciar la tasca dels centres cívics

Trobada aquest dimarts al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau entre les diferents parts que fan possible l'activitat diària en aquests equipaments de la ciutat de Tarragona. Tècnics, talleristes i usuaris han aprofitat l'ocasió per a traslladar a la part política, representada per l'alcalde i la regidora de l'àrea, les inquietuds i propostes de millora per a les diferents programacions i activitats que s'hi realitzen.

NOU PLA ESTRATÈGIC

Una manera de fer que el consistori vol que s'institucionalitzi i vagi més enllà. És per això que ja està treballant en l'elaboració d'un Pla Estratègic per als Centres Cívics, que els situï com un espai de debat i de recollida d'informació per a la millora dels diferents barris.

130 ACTIVITATS AQUESTA TARDOR

De cara a aquesta tardor, la xarxa de centres cívics ofereix 130 activitats, gairebé la meitat de nova creació. Entre aquestes destaquen les dedicades a la millora de la sostenibilitat o d'aspectes com la salut, amb la col·laboració, per exemple, dels Centres d'Atenció Primària tarragonins. Les inscripcions, gratuïtes per a totes les activitats, s'obriran el pròxim 14 de setembre a primera hora del matí.