El FITT aixeca el teló aquest dimecres amb grans expectatives

Amb les entrades i abonaments per al primer dia exhaurits des de fa dies, el FITT enceta aquest dimecres la seva novena edició amb l'esperança de superar el 85% d'ocupació dels espectacles que va registrar l'any passat, amb les restriccions derivades de la pandèmia encara vigents.

EL BRINDIS, APOSTA INICIAL

Un Festival que s'obre amb una de les grans apostes d'aquesta edició, el laboratori creatiu "El Brindis". Es tracta d'un projecte teatral que ha durat deu dies i ha comptat amb la participació de gent del Camp de Tarragona i la tutorització de la creadora Judith Pujol. Es tracta d'un exemple d'un dels grans objectius del festival, integrar a la ciutadania en l'esdeveniment.

NOUS ESPAIS ESCÈNICS

Una edició que també comptarà amb més espais que mai, amb la inclusió de l'aula magna de la URV, el pub Highland o la sala Eutyches del Palau de Congressos. Tot per a adaptar cada espectacle a un espai concret.

ESPECIAL A TAC12

Un FITT en el que posarem especial èmfasi des de TAC12. Aquest mateix dimecres podran recuperar l'entrevista al director Joan Negrié al programa l'Estiu és Viu i dijous els oferirem un programa especial d'una hora de durada des del Teatre Metropol a dos quarts de nou i dos quarts d'onze de la nit.