La Part Alta, molesta per l'augment de vehicles no autoritzats

 

La Part Alta té un únic circuit pel qual els vehicles poden circular, que enllaça el Portal de Sant Antoni amb el carrer de Rera Sant Domènech, passant per l'Arquebisbat. Fora d'aquí, només residents i repartidors poden passar pels altres carrers; a la pràctica, però, no és així. Els últims mesos s'han vist molts cotxes, especialment d'altres nacionalitats, passant per carrers on està prohibit el pas.

DEMANEN MÉS VIGILÀNCIA

Els veïns de la Part Alta fa anys que estan descontents amb la gestió de la circulació que fa l'ajuntament; en efecte, una de les solucions que proposen els veïns és un major control policial. Una altra de les alternatives històriques reclamades és una pilona a l'Arc de Sant Antoni, com la que hi ha al Portal del Roser.

Els veïns avisen que, amb l'inici del curs escolar, s'agreujarà la problemàtica circulatòria; no culpen Lestonnac i demanen solucions al consistori. Per la seva banda, els comerciants defensen que els camions i les furgonetes de repartiment han de poder continuar circulant per la Part Alta. Amb tot, l'Ajuntament va suprimir el passat juny les targetes que acreditaven els residents per circular per la zona restringida del centre històric.