El Palau d'Esports augmentarà en un 40% les hores d'entrenament per als clubs de la ciutat

D'aquí a dos mesos exactes, aquesta imatge del dia del traspàs del Palau d'Esports Catalunya a l'Ajuntament, deixarà de ser protocol·lària per a fer-se realitat. A partir del mes d'octubre, els clubs esportius que han fet la petició al consistori per a utilitzar les seves instal·lacions, tindran 120 hores setmanals per a poder-s'hi exercitar.

Amb l'entrada en funcionament de l'equipament, els equips tarragonins tindran un 40% més d'hores per a fer servir instal·lacions municipals que fins ara. D'aquesta manera es passarà de les 265 hores setmanals que s'oferien fins a la temporada passada a les 385 a les que permetrà arribar la nova instal·lació de l'Anella Mediterrània.

NOVA MARCA TARRAGONA ESPORTS

Tot un seguit d'accions que a partir d'ara es recolliran dins de la nova marca Tarragona Esports, que s'ha presentat aquest dilluns.

Una nova imatge de la Tarragona esportiva que vol anar més enllà de la del Patronat Municipal d'Esports, molt enfocat als usuaris de les instal·lacions esportives. Ara també es vol arribar a incentivar l'arribada d'esdeveniments esportius o estades d'equips internacionals a la ciutat.