El Palau d'Esports, en mans de l'Ajuntament a partir del 18 de març

A partir del 18 de març, l'Ajuntament de Tarragona passarà a gestionar directament el Palau d'Esports de l'Anella Mediterrània. Ja s'han acabat tots els tràmits amb la Generalitat per tal que sigui el consistori qui gestioni directament una de les grans inversions que es van fer pels Jocs Mediterranis. La prioritat és obrir-lo als clubs de la ciutat, tot i que aquí, l'ajuntament no vol parlar encara de terminis.

Abans que acabi el mandat, segons ha explicat avui l'alcalde de Tarragona, es desencallaran molts altres projectes pendents i aquí ha assenyalat cap a l'antic preventori de la Savinosa que fa dècades que està tancat. S'està en converses amb la Diputació i la Generalitat per definir l'ús que s'hi donarà.

També es podria replantejar el projecte per convertir la ciutat de repòs i vacances en l'alberg més gran de Catalunya. El rerefons seria el mateix, però el projecte podria canviar. Ricomà no ha volgut donar més detalls d'un equipament que és de la Generalitat. Ha dit que és el govern català qui li pertoca anunciar les novetats i que es podrien saber en qüestió de dies.