L'OCA Global Salou buscarà el primer triomf a casa esperonat pel derbi

L'OCA Global Salou pot estar content amb l'inici de temporada que està quallant. Compta els partits fora de casa per victòries; la darrera, i més notòria, passant per sobre de l'Ibersol CBT al Serrallo en la segona meitat. Triomf sense pal·liatius que esperona els de Jesús Muñiz i els carrega de moral. Assentats a la part mitjana de la classificació, ara l'objectiu és aconseguir el primer triomf a casa.

És un repte majúscul, contra un Prat que és un dels grans de la LEB Plata i que compta amb una victòria més que els salouencs. Es donarà la circumstància que el Salou s'haurà enfrontat a casa amb tres dels quatre primers classificats. En aquest cas, derrotes contra el líder imbatut, el Cartagena, i el tercer, el Palmer Mallorca. Ara, la victòria contra el CBT els fa arribar amb embranzida.

TRES PARTITS EN UNA SETMANA

El partit contra el Prat d'aquest dimecres, dia de Tot Sants, a un quart de set de la tarda, és el segon dels tres que el Salou jugarà en tot just una setmana. Serà vital, doncs, la recuperació de la mà dels fisioterapeutes. Amb tot, salouencs i pratencs ja es van enfrontar a la lliga catalana, amb doble victòria del Prat.