Notícies 12. Edició migdia. 24/04/2024

Les sirenes i les alertes al mòbil s'han activat aquest dimecres, puntualment, a les 12 del migdia. Ha estat una nova prova de l'emergència per risc químic, aquesta vegada al conjunt del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Han sonat correctament una cinquantena de sirenes. Protecció Civil assegura que la prova ha estat un èxit.

El govern de Pere Aragonès va actualitzar l'acord per la venda dels terrenys a Hard Rock possibilitant que La Caixa en pugui demanar més diners. Va ser un gest clau perquè convèncer el PSC de cara als pressupostos. Aturem Hard Rock denuncia que el tràmit es va ocultar.

Els sindicats de l'ensenyament denuncien el tancament de línies a l'escola pública i no a la concertada. Consideren que això pot provocar que l'alumnat s'hagi de desplaçar lluny del lloc on viu. També es queixen de substitucions que queden per cobrir.

Creu Roja prepara la plantilla de socorristes per a l'estiu. Ja ha fet les primeres proves físiques i tècniques a una seixantena d'aspirants de tota la demarcació. En alguns punts, el servei de vigilància comença abans de l'estiu, però a totes les platges s'activa a mitjans de juny.

I els millors jugadors juvenils d'hoquei competiran a Vila-seca del 17 al 19 de maig. El municipi serà la seu del Campionat d'Espanya amb 20 partits.  És la primera vegada que el club vila-secà organitza un campionat regular estatal.

Programes més recents a TAC12