Notícies 12. Edició vespre. 18/04/2024

Tarragona és més gran que mai. Segons les dades del padró, viuen a la ciutat més de 144.000 persones, una xifra que no s'havia assolit mai, ni quan la Canonja en formava part. En un any, s'han sumat 6.000 nous tarragonins i tarragonines.

Les sirenes per risc químic tornaran a sonar la setmana vinent en un nou simulacre en què es provaran els aparells però també altre cop el sistema d'alertes als mòbils. Passat l'estiu se'n farà un altre al polígon nord.

Coneixerem els detalls de l'operació policial que hi va haver el mes passat a Valls. Formava part d'una xarxa que hauria blanquejat més de 10 milions d'euros procedents del narcotràfic. S'han detingut una vintena de persones.

Tarraco Viva se centrarà en el Mediterrani a l'Antiguitat en la seva 26a edició. Serà del 13 al 26 de maig i tindrà com un dels espais centrals el Port de Tarragona perquè el públic pugui conèixer millor les arrels marítimes de la ciutat.

En esports, l'Oca Global Salou fa una crida a l'afició per remuntar els 21 punts de desavantatge del partit d'anada contra el Ciudad de Huelva i continuar viu en la lluita per l'ascens. Des que es juga en el format actual, fa tres temporades, cap equip ho ha aconseguit.

Programes més recents a TAC12