Notícies 12. Edició vespre. 15/03/2024

Els funcionaris bloquegen l'accés a la presó de Mas d'Enric de Tarragona en una nova jornada de protesta per la mort d'una cuinera en mans d'un pres. Exigeixen la dimissió de la consellera de Justícia, qui ja ha demanat comparèixer al Parlament per donar explicacions.

Esquerra vota en contra el projecte de Hard Rock a l'ajuntament de Tarragona, igual que en Comú Podem. Ho va només dos dies després que els dos partits no es posessin d'acord al Parlament per aprovar els pressupostos amb el Hard Rock com a principal desavinença.

Aquest estiu s'adjudicaran a Constantí els primers habitatges de lloguer social que la Generalitat ha comprat a la Sareb. Són 19 pisos destinats a famílies amb pocs recursos i a joves.

Estarem al taller on s'està reparant la figura del Natzarè de Torredembarra. Estava molt malmesa i s'hi ha treballat per evitar mals majors a les portes del seu 80è aniversari.

1.200 aficionats del Nàstic viatjaran demà cap a Cornellà per animar l'equip en un partit que es disputarà al camp de l'Espanyol. Davant, els grana tindran un equip que és dotzè a la classificació però que acumula sis jornades sense perdre.

Parlarem de tot el que ha passat aquests dies, del fracàs dels pressupostos i posterior convocatòria d’eleccions per part de Pere Aragonès, però també de la llei d’amnistia que finalment ha prosperat al Congrés. Meritxell Serret ha estat aquest divendres a Tarragona per visitar dos centres educatius i de recerca que es beneficiaran de fons europeus.

 

Programes més recents a TAC12