La setmana. 16/03/2024

El president Pere Aragonès les ha convocat després de no poder aprovar els pressupostos per enguany amb el debat del Hard Rock com a una de les principals pedres a la sabata. És la notícia d'una setmana que també ens porta a parlar de la presó de Mas d'Enric.

Els funcionaris de presons estan en peu de guerra després de la mort d'una cuinera en mans d'un pres de Mas d'Enric. Demanen la dimissió de la consellera de Justícia i també millors condicions.

S'arxiva la denúncia que van presentar els afectats per l'accident en una atracció de PortAventura. Segons l'escrit judicial, no hi ha indicis de delicte. L'advocat dels afectats ja ha presentat recurs. Encara hi ha una persona ingressada.

Aquest estiu s'adjudicaran a Constantí els primers habitatges de lloguer social que la Generalitat ha comprat a la Sareb. Són 19 pisos destinats a famílies amb pocs recursos i a joves.

6 de cada 10 persones del Camp de Tarragona que han tingut càncer l'han superat. La taxa de supervivència cada cop és més elevada, segons dades que ha presentat el departament de Salut.  Cada any es detecten més de 3.000 casos a les nostres comarques.

 

Programes més recents a TAC12