Notícies 12. Edició migdia. 17/10/2023

El Port de Tarragona preveu doblar el nombre de creueristes en 10 anys passant dels 110.000 d'enguany als 230.000 al 2033. La construcció de la nova terminal segueix els terminis previstos i podria està operativa al maig.

7 de cada 10 residus voluminosos que es llencen a la via pública de Tarragona són incontrolats, és a dir, no s'avisa perquè el servei de neteja els reculli. Aquest any, l'ajuntament ja ha recollit més de 2mil tones d'aquest tipus de residus.

L'Hospital Joan 23 de Tarragona estrena dos nous quiròfans que li permetran fer cada any un miler d'operacions. S'han posat en marxa aquest mateix octubre. El centre hospitalari compta actualment amb 20 sales d'operacions

Constantí amplia el servei de vigilància rural fins a finals de novembre, quan està previst que acabi la collita d'olives. L'elevat preu de l'oli fa pensar que hi podria haver més robatoris al camp.

I en esports, l'Orihuela serà el rival del Nàstic en la primera eliminatòria de la Copa del Rei. El partit es disputarà a l'estadi de Los Arcos entre el 31 d'octubre i el 2 de novembre.

Programes més recents a TAC12