Notícies 12. Edició migdia. 19/09/2023

Els Mossos investiguen l'assassinat d'una dona pressumptament en mans de la seva parella a Tarragona. Els fets van passar diumenge al domicili on vivien. Avui minuts de silenci davant l'ajuntament de Tarragona per condemnar el crim.

Un de cada 4 edificis del centre històric de Valls pateix deficiències greu segons un estudi de l'ajuntament. El consistori ha obert més de 50 expedients a propietaris per requerir que actuïn d'immediat a les seves propietats.

Demà a les 11 del matí sonaran totes les sirenes de risc químic repartides pel Camp de Tarragona. També es rebran avisos als mòbils. És la primera vegada que els dos sistemes d'avís es provaran junts.

En les festes de Santa Tecla estarem a la baixadeta de l'aligueta, el primer acte gran per als més petits de la festa major de Tarragona. Ple a vessar per veure-la baixar per les escales de la Catedral amb altres elements del seguici petit.

I en esports, el Nàstic només ha encaixat un gol en 4 jornades de Lliga. És una de les claus que explica que l'equip sigui líder. Els homes de Dani Vidal, marquen poc però encaixen menys.

Programes més recents a TAC12