Notícies 12. Edició migdia. 23/08/2023

Una nena de 8 anys ha mort al càmping de Montblanc quan s'ha cremat el bungalou on estava amb el seu pare i la seva germana. Ha passat aquesta matinada quan per causes que es desconeixen s'ha incendiat totalment la casa prefabricada. Quan s'ha extingit el foc s'ha trobat el cos de la menor a l'interior.

Els veïns del barri del Port de Tarragona es reuniran divendres amb l'alcalde per reclamar solucions urgents pel barri que pateix diàriament acte de delinqüència i incivisme. Diuen que la situació és literalment 'penosa'.

Les rebaixes d'estiu assoleixen xifres similars a les de l'any passat, però queden lluny de les històriques rebaixes de temps enrere. Els motius cal buscar-lo en què cada vegada hi ha més descomptes durant tot l'any i en què la inflació ha fet prioritzar altres compres a les famílies.

I aquesta és la imatge de les festes de Santa Tecla d'enguany. L'ha dissenyat el tarragoní Pepe Serra i s'inspira en el moment de l'entrada de la relíquia del braç de la patrona a la Catedral.

Programes més recents a TAC12