Notícies 12. Edició migdia. 12/05/2023

Tret de sortida a la campanya electoral. La tradicional enganxada de cartells aquesta mitjanit inicia el compte enrere per les votacions del 28 de maig. Unes eleccions incertes després d'un mandat marcat per la pandèmia i que podria deixar escenaris de fragmentació en moltes poblacions.

Costes de l'Estat inicia l'aportació de sorra a la platja d'Altafulla perquè estigui a punt per a l'estiu. Es considera una intervenció d'emergència i puntual. S'hi aboquen 20 mil metres cúbics de sorra.

Montblanc demanarà una subvenció de 3 milions d'euros per rehabilitar l'antiga església de Sant Francesc. L'actual govern la vol museïtzar per crear un espai virtual dedicat a la llegenda de Sant Jordi.

En un informatiu marcat per l'actualitat política, també obrirem pàgina cultural per endinsar-nos ens les propostes de Tarraco Viva. Avui 200 alumnes d'una desena instituts del Camp de Tarragona han viatjat en el temps per conèixer com s'entretenien els romans.

El CBT s'imposa al Logroño a la pròrroga en el segon partit de la fase d'ascens a la LEB Plata. Ho ha fet amb un guió calcat al de la primera victòria d'ahir i es planta al darrer partit de demà amb moltes opcions. Si guanya puja.

Programes més recents a TAC12