Notícies 12. Edició migdia. 11/05/2023

Els terrenys del camp d'aviació de Valls podrien acollir una gran planta d'energia solar de 26 hectàrees. Està pendent d'autorització per part de la Generalitat però l'ajuntament ja ha dit que s'hi oposa. També se'n projecten dues de noves a la Conca de Barberà i de major envergadura.

L'ajuntament de Tarragona denuncia que Fomento té repartits per la ciutat 500 contenidors menys del que preveu el contracte. El consistori demana a l'empresa que rectifiqui urgentment perquè ja ha pagat el prop de mig milió d'euros que estipulava el contracte.

Una gran escalinata al dic de Llevant unirà el Moll de Costa de Tarragona i l'edifici del Port. És el que contempla el projecte guanyador per reformar tot l'entorn. Hi haurà tres places i menys trànsit. Les obres podrien començar a finals d'any.

L'Institut Pere Martell incorpora un simulador de conducció  de camions que permet fer pràctiques sense sortir de l'aula. Només n'hi ha 4 més en altres centres de Catalunya. És una mesura de la Generalitat per millorar la formació professional del sector del transport per carretera.

I en esports, anirem fins a Mallorca on el CBT ha guanyat el primer partit de la fase d'ascens a Leb Plata contra el Socuéllamos.

 

Programes més recents a TAC12