Notícies 12. 02/05/2023

El tren de mercaderies que va provocar l'accident de Vila-seca l'estiu passat no va frenar perquè no es va comprovar que funcionés una reparació que s'havia fet aquell mateix dia. És el que conclou un informe del Ministeri de Transports. El xoc amb un tren de passatgers va deixar una trentena de ferits.

Intensificació de la precampanya electoral marcada per la decisió de la junta electoral que marca que Junts i el PDECAT s'hauran de repartir els drets electorals a parts iguals.

Els sindicats reclamen un augment general dels salaris per poder fer front a la inflació. És la principal reivindicació d'UGT i Comissions Obreres en la celebració del Dia del Treballador que va concentrar mig miler de persones en la manifestació de Tarragona.

Acomiadarem la setmana medieval de Montblanc que ha abaixat el teló d'una de les edicions més multitudinàries que es recorden, tot i que la pluja va fer acte de presència obligant a suspendre el torneig nocturn.

TAC12 ha confirmat fa pocs minuts que el CBT jugarà la fase d'ascens a LEB Plata a Mallorca. Llucmajor ha estat la seu escollida per la federació espanyola per jugar la fase final del 11 al 14 de maig.

 

Programes més recents a TAC12