Notícies 12. Edició vespre. 27/04/2023

Les comarques de Tarragona tenen 9.000 aturats més que a finals de l'any passat. L'atur creix, segons les dades de l'enquesta de població activa. De cada 100 persones en edat de treballar, 12 estan a l'atur. Tot i això, és la xifra més baixa en un començament d'any des del 2008.

Troben el cavall de la Setmana Medieval de Montblanc que es va escapar diumenge. L'han localitzat uns alumnes de l'Institut Martí l'Humà durant una excursió a l'ermita de Sant Joan. Sabrem com ha anat aquesta història amb final feliç.

Una investigació feta al territori identifica els biomarcadors per pronosticar precoçment el deteriorament en la memòria de les persones grans. Són sis proteïnes presents en la sang que juguen un paper important en funcions com la memòria o el llenguatge.

La Dharma, La Fúmiga, Julieta i la vallenca Mariona Escoda actuaran per la Festa Major de Sant Joan de Valls. Avui s'ha conegut el programa de concerts que inclou una trentena d'actuacions en una setmana i en tres escenaris diferents.

I en esports, parlem al l'entrenador del Club Bàsquet Valls, qui ha vist com en l'última jornada se'ls escapava la possibilitat de disputar el play-off d'ascens a la Leb Plata. Tot i aquest final, Víctor Neila fa un balanç més que correcte del curs.

 

Programes més recents a TAC12