Notícies 12. 13/12/2022

L'antic preventori de la Savinosa de Tarragona es convertirà en un gran centre cultural que comptarà amb un gran auditori i serà la nova seu de l'Escola d'Art de la Diputació i el conservatori de música. És el projecte que avui ha presentat la Diputació i que es realitzarà a llarg termini. El primer que  es farà és obrir el camí de ronda que envolta l'espai.

Cap empresa es presenta per quedar-se el contracte de la brossa de Tarragona. És el més important que té damunt la taula l'ajuntament i que comporta una despesa de 21 milions d'euros l'any. El govern demana calma mentre sindicats i oposició els acusen d'haver-ho fet malament i posar unes clàusules inassumibles.

Salou busca rejovenir el cos de la policia local amb la incorporació de nous agents. 200 aspirants opositen des d'avui per cobrir sis places que han quedat vacants. El consistori també insisteix en la necessitat d'augmentar la presència de mossos d'esquadra al municipi.

El pessebre vivent de l'Espluga de Francolí estrenarà dues escenes que els visitants veuran des de l'exterior. És una de les principals novetats d'un dels imprescindibles de les festes que torna després de tres anys. Les entrades s'hauran de comprar de manera anticipada.

El Valls - Reddis de diumenge al migdia podrà seguir-se en directe a TAC12 en un derbi territorial a la part alta de la taula. Els reusencs són líders de Primera Catalana i els vallencs se situen tres punts per sota.

Programes més recents a TAC12