Notícies 12. Edició migdia. 18/10/2022

La fins ara directora d'Interior a Tarragona, Marta Cassany, serà qui governarà Protecció Civil a tot Catalunya. És un dels nomenaments que ha fet públic avui el nou govern de Pere Aragonès que confia en Cassany en un moment important pel territori com és el simulacre químic que es viurà el proper 2 de novembre.

Un incendi en una empresa del polígon Riuclar de Tarragona deixa dos bombers ferits. Han cremat de matinada palets amb clorur càlcic qe ha obligat a activar el pla d'emergències químiques, el Plaseqta, en fase de prealerta.

Oriol Junqueras presideix la presentació de Teresa Rull com a candidata d'Esquerra a Valls de cara a les properes eleccions municipals. Rull es marca com a objectiu aconseguir solucionar el problema d'inseguretat a la ciutat amb actuacions que no només siguin puntuals.

Anirem fins l'ajuntament de Tarragona per conèixer parelles artístiques. Parelles formades per artistes professionals i amateurs que tenen algun problema de salut mental. Junts creen obres d'art que serveixen de teràpi i per trencar estigmes.

El nou parquet del pavelló Salou Centre arribarà aquesta mateixa setmana. La instal·lació del material i millora del recinte, afectat per les pluges del 23 de setembre, s'enllestirà en tres o quatre setmanes. És quan s'acabarà la problemàtica a l'hora d'ubicar els equips locals.

Programes més recents a TAC12