Notícies 12. Edició migdia. 27/07/2022

El Camp de Tarragona se salva, de moment, dels grans incendis forestals. Però els experts avisen que l'agost pot ser complicat. Les onades de calor i la sequera posen el territori en alerta. Preocupa el nord de la Conca i el nord-est de l'Alt Camp.

Dídac Nadal no encapçalarà la llista de cap partit polític, però no tanca la porta a liderar una candidatura municipal independent. Ha explicat a Tac12 que encara no té presa la decisió, però sí que ens farà balanç del darrer any polític.

El que no s'ha encallat és la venda d'entrades per al Concurs de Castells del pròxim 1 i 2 d'octubre. Tot ha anat sobre rodes i en qüestió de minuts ja s'han exhaurit la majoria de localitats. Especialment, han volat les del diumenge.

Les festes de Sant Magí recuperaran tot el seu esplendor del 12 al 19 d'agost. Tarragona podrà deixar enrere les limitacions que han condicionat els actes els darrers dos anys. La baixada de l'aigua com és tradicional, la imaginada com a centre principal d'activitats o el festival Capsa de Música seran alguns dels plats forts de la programació.

Programes més recents a TAC12