Notícies 12. Edició migdia. 13/05/2022

La política pressupostària, les diferències entre Campus i l'estratègia en recerca, centren el debat de les eleccions a la Universitat Rovira i Virgili. Els tres candidats a convertir-se en rector es van veure les cares ahir al vespre a Tac12.

Rubén Viñuales es posiciona en la primera línia de sortida per ser el candidat del PSC de Tarragona a les eleccions municipals del 2023. Ja és oficial que es presentarà a les Primàries del partit, compta amb el suport de la cúpula local i tot apunta que no existirà cap proposta alternativa.

Es limiten les activitats a la plaça de l'Oli de Valls per l'existència d'una cavitat subterrània. Els tècnics municipals volen estudiar si suposa algun risc estructural. Per aquest motiu, la diada de Sant Isidre d'aquest cap de setmana canviarà d'escenari.

El Port de Tarragona podria disposar d'una terminal a Lleida. Ho està estudiant amb l'Ajuntament de la capital del Segrià que preveu un nou polígon. Com s'està fent al centre de la península, amb el port sec a Guadalajara, podria suposar un impuls pel tràfic ferroviari de mercaderies.

I als amplis esports de divendres, tota la informació, les imatges i les veus de la segona jornada de la fase d'ascens a LEB Plata on hi tenim el Club Bàsquet Salou. Una lligueta per pujar que estem narrant diàriament en directe a TAC12.

Programes més recents a TAC12