Notícies 12. Edició vespre. 21/12/2021

El confinament nocturn s'aplicarà als municipis grans on hi ha més incidència de coronavirus.  Afectarà a poblacions com Tarragona, Salou, Vila-seca, Valls i Torredembarra. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya és qui haurà de decidir. Si ho avala entrarà en vigor la matinada de dijous a divendres.

Els sectors més afectats han tornat a posar el crit al cel perquè tenen les neveres plenes de cara a Nadal. Els més indignats, l'oci nocturn, que haurà de tornar a tancar, i la restauració, que veuen com se'ls anul·len les taules grans per les restriccions de trobades de més de 10 persones.

Nou retard en la construcció de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Torredembarra. S'haurà de tornar a licitar l'obra. La construcció del nou equipament ja hauria d'haver començat després de l'estiu, al setembre.

La carretera T-11 entre Tarragona i Reus és una de les vies catalanes on es registren més accidents. Els de camions es concentren sobretot a l'autovia A-7 a Torredembarra, segons un estudi fet públic avui pel RACC.

Farem la prèvia de la representació dels Pastorets de l'Espluga de Francolí que afronten una profunda renovació, sobretot pel que fa al repartiment. Els podran veure per TAC12 per Cap d'Any i el dia de reis.

Programes més recents a TAC12