Notícies 12. Edició migdia. 30/09/2020

La Generalitat prorroga fins al 15 de desembre la compra dels terrenys on s'ha d'aixecar el complex de Hard Rock al costat de PortAventura. Una compra que tenia com a data límit dilluns vinent. La companyia nordamericana ho ha sol·licitat per l'actual situació de crisi sanitària. És l'anunci que ha fet el govern català el dia després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya anul·lés part del pla urbanístic per considerar que està massa proper a la indústria química.

Nou brot al sociosanitari Francolí de Tarragona, al costat de l'Hospital Joan XXIII . Es tracta de 34 casos entre pacients i treballadors. És el segon brot que s'hi detecta durant aquest mes de setembre. L'anterior va afectar 5 persones.

El sector de la restauració i oci nocturn de la demarcació de Tarragona calcula que ha deixat d’ingressar 3.000 milions d’euros aquest any a causa de la pandèmia. Reclamen ajudes urgents i la reobertura immediata de les discoteques. El sector dona feina a 60.000 persones a les comarques de Tarragona.

Estarem a la platja del Miracle de Tarragona per comprovar el sistema que farà servir l'empresa d'aigües de la ciutat per reduir l'abocament de residus al mar quan hi ha pluges torrencials. Des que va entrar en funcionament s'ha recollit més d’una tona de residus.

El Club Bàsquet Valls ja il·lusiona quan queden encara dues setmanes i mitja per començar la temporada a la Lliga EBA. L'excel·lent rendiment dels d'Oriol Pozo els darrers partits i la ràpida adaptació dels fitxatges permet ser optimistes de cara a la cinquena campanya consecutiva a la categoria.

 

Programes més recents a TAC12