Notícies 12. 13/08/2020

Educació obrirà les escoles el 14 de setembre per començar de forma presencial el nou curs. Es farà seguint les pautes que estableix el pla que avui mateix ha presentat el Departament. Seran claus els grups de convivència de cada aula i la detecció ràpida dels casos de Covid-19. Per tot plegat, cada centre escolar tindrà un professional sanitari de referència.

El turista estranger no s'adapta a la mascareta. Gairebé la meitat de les sancions imposades a Salou per no dur-la posada recauen en els visitants internacionals, especialment els francesos. Des de la capital de la Costa Daurada asseguren però que el consum d'alcohol a la via pública no s'ha disparat.

L'alcalde de Salou Pere Granados insta la Generalitat a prohibir la concentració de l'Assemblea Nacional Catalana prevista per al 22 d'agost. Com els dos darrers anys, l'equip de govern rebutja la trobada ara també apel·lant a les mesures sanitàries.

El pivot DEIVID ENDALLE és el tercer fitxatge del CBT a la LEB Plata. El jove senegalès. reforçarà una plantilla que encara busca dos fitxatges més, un altre jugador interior i un d'exterior per garantir la bona tornada dels de Berni Álvarez al bàsquet d'elit.

Programes més recents a TAC12