Notícies 12. 09/03/2020

Comencen les obres per reforçar el mur perimetral de l'amfiteatre de Tarragona, tancat des del passat mes d'octubre. Són unes obres que duraran 3 mesos i que afecten a la zona que toca a les escales del Miracle. La feina més important vindrà després amb les obres que s'han de fer per consolidar la graderia.

Polèmica a l'Espluga de Francolí per qui ha d'assumir els costos de la reparació de les esquerdes aparegudes a la pista del nou pavelló, que es va inaugurar fa només un any i mig. Des de l'oposició i antic grup de govern argumenten que l'ajuntament no se n'ha de fer càrrec mentre que l'alcalde es pregunta de qui és la responsabilitat de la dilatació de les rajoles.

Farem balanç del Dia internacional de la Dona que es va celebrar ahir i que va congregar més de 6.000 persones, segons la guàrdia urbana, en la manifestació convocada a la tarda pels carrers de Tarragona.

I ens endinsarem en una visita especial. Al Monestir de Santes Creus. Visita que ens permetrà conèixer quin era el paper de la dona en l`època medieval i això s'ha fet explicant quina representació van tenir dues dones importants de l'època i pel monestir, Blanca d'Anjou, i Margarida de Prades.

La zona de descens a Tercera s'acosta a cinc punts d'un Nàstic que va caure a La Nucía per 2 a 0 després d'una bona primera meitat i d'una pèssima segona part. Els grana no guanyen com a visitants des de l'1 de desembre i segueixen sense enllestir la permanència a la Segona B.

Programes més recents a TAC12