Notícies 12. 24/01/2020

Crit unàmime dels sindicats contra les mesures de seguretat de l'empresa Iqoxe, al polígon químic sud de Tarrgona. Comissions Obreres treu a la llum que el dia abans de l'explosió al empresa química Iqoxe, els delegats de prevenció havien avisat que calia millorar la seguretat, un avís que havien fet fins a tres vegades abans de l'estiu. Jutnament amb UGT preparen una vaga general al sector.

Comencen les obres per adequar el baixador de PortAventura, que ha passat a ser l'estació de trens de Salou després que la del centre hagi quedat inoperativa. Uns treballs que es preveu que durin tres mesos.

Anirem fins al Mas dels Frares de Constantí per veure com es feia el vi fa 2.500 anys. Investigadors de la Universitat Rovira i Virgili l'han elaborat i l'han conservat seguint les mateixes tècniques. En veurem els resultats.

Parlarem de l'important canvi al Ball de Bastons de Montblanc format fins ara només per homes. Ara han canviat els estatuts per permetre l'entrada de les dones, però de moment, només ho podran fer les nenes fins als 13 anys. Si s'és més gran i es vol formar part del ball s'estudiarà cas per cas.

El Nàstic vol sumar diumenge davant l'Andorra un triomf que l'allunyi de la zona de descens. Els pirinencs ja van endur-se el triomf del Nou Estadi a la primera volta. Mentrestant, Toni Seligrat considera encertada la decisió de suspendre de sou i feina Viti i Petcoff.

 

Programes més recents a TAC12