Montblanc considera segura la celebració de la Setmana Medieval

L'Ajuntament de Montblanc considera que és segur celebrar els actes de la Setmana Medieval programats per aquests dies de Sant Jordi. Una Setmana Medieval evidentment reformulada per la pandèmia i que reduirà el nombre de visitants pel confinament comarcal. Avui se n'han donat més detalls amb homenatge inclòs al sector sanitari.

El Consell de Col·legis d'Infermeres i Infermers de Catalunya rebrà l'espasa d'honor de l'Associació Medieval de Montblanc. L'entitat montblanquina ha decidit d'aquesta forma fer un homenatge als professionals sanitaris que han treballat a primera línia durant la pandèmia i rebran l'espasa durant l'acte de cloenda de la 34a Setmana Medieval.  

Una festa que arriba amb les entrades pràcticament exhaurides tot i que el confinament comarcal no permetrà rebre visitants de fora de la Conca de Barberà.

L'Associació Medieval també ha anunciat que la cantata de la llegenda de la Princesa i Sant Jordi es veurà als Estats Units gràcies a una col·laboració amb el casal català de Nova York. Serà el dissabte 24 d'abril. 

L'Associació Medieval ha fet una crida a la responsabilitat perquè tots els visitants compleixin les mesures de seguretat i ha agraït l'esforç de tots els participants als actes.

L'Ajuntament de Montblanc assegura que la situació de la Covid a Montblanc ha millorat i que és segur celebrar la Setmana Medieval. 

L'acte més emblemàtic, la Llegenda de Sant Jordi, es farà divendres, enguany amb un format adaptat, sense projeccions a la muralla i amb menys actors dalt de l'escenari.