Els festivals de música omplen l'agenda cultural

BRYANT MYERS. Tarraco Arena Plaça. Dissabte (23h)

Plat fort a la Tarraco Arena Plaça aquest proper cap de setmana. Hi arriba un dels artistes que mes ha revolucionat la música els últims anys. Bryant Myers és un cantant, raper i compositor de reggaeton i trap. Un dels artistes pioners del trap llatí que va destacar també pel nivell de les seves col·laboracions. Bad Bunny, Anuel, o  Jhay Cortez formen part de la llista de noms il·lustres amb qui ha col·laborat,. Tarragona té ara una cita amb el trap i el reggeaton més contemporani.

MARIONA ESCODA. Tarragona. Camp de Mart. Dissabte (22h)

Lluny d’aquest estil situem a la vallenca Mariona Escoda. L’artista del moment va presentar el seu primer treball discogràfic a l’abril i aquest estiu sembla imprescindible a tos els festivals. És de fet, un dels caps de cartell de Som Festival de Camp de Mart. La intèrpret vol explorar gèneres en la creació de les cançons en les quals està treballant: des del pop-rock a balades i cançons d’autor.

CIRC VERMUT. Tarragona. Camp de Mart. Divendres (19.30h)

Camp de Mart també tindrà espai per al públic familiar amb una proposta de circ. Dos personatges en clau de circ i humor intentaran sortir-se’n dels entrebancs que ells mateixos es busquen amb accions quo­tidianes com pot ser seure en una cadira o penjar una jaqueta. Un espectacle de circ i pallasso, potent i amb moltes disciplines: malabars, manipulació d’objectes i acrobàcia. Un show fresc que ens present ala companyia Vermut.

ALTACÚSTIC. Altafulla. Divendres i Dissabte (a partir de les 20h)

Més festivals, en aquest cas fora de la capital. Un any més, a Altafulla hi arriba el  festival de música emergent Altacústic. Vuit artistes de la nova fornada exposaran la seva música als escenaris de la plaça de l’Església i a la Sala la Violeta. Dos dies de festival que inclourà noms com Gabriel Kazz o Roger Padrós, que serà l’encarregat d’obrir el cicle divendres a la tarda. Aina Palmer, Selva Nua o Valentina and The Elèctric Post són altres noms que completaran el cartell.

CARLES BELDA. Valls. Convent del Carme. Dimarts (22h)

Més enllà del cap de setmana la música també serà protagonista en un altre cicle. En aquest cas a Valls i al claustre del Convent del Carme. El cicle en Viu ha programat quatre concerts. En destaquem un parell de noms. L’acordionista Carles Belda serà l’encarregat d’obrir el cicle dimarts acompanyat de Rafalito Salazar i Joanet de Mataró. Ho farà amb un concert tradifolk de ritmes caribenys.

CRIS JUANICO. Valls Convent del Carme. Dijous (22h)

El cicle també comptarà amb l’actuació de l’illenc Cris Juanico. L’ex de Ja t’ho diré presenta el seu treball M’Enroca, inspirat a l’illa on viu en un concert que també presentarà un recorregut per la trajectòria dels seus inicis amb el grup que el va catapultar, Ja t’ho diré.