26 platges de la demarcació lluiran la bandera blava aquest estiu

La temporada d’estiu arrenca d’enhorabona a la costa tarragonina. Tarragona, Torredembarra, Salou, Vila-seca i Altafulla tornaran a lluir enguany les banderes blaves a les seves platges. Nou platges, 26 en el conjunt de la demarcació, han revalidat la distinció, que lliura el jurat internacional de la Fundació per l’Educació Ambiental i que reconeix prestacions com l’accessibilitat per a persones amb discapacitats, l’educació ambiental i la seguretat i els serveis de socorrisme.

Catalunya comptarà enguany amb 96 platges amb ensenya blava, 2 més que l’any passat, i també 24 ports, entre ells el de Salou. Una situació que des de la Generalitat atribueixen a la feina feta en matèria de gestió, sanejament, i de control i inspecció del medi. El conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort, i la consellera de Territori, Ester Capella, han entregat els 120 reconeixements aquest dimecres en un acte a Torredembarra.

A totes aquestes banderes blaves, Tarragona registra també una de les tres mencions especials en educació ambiental de tot l’estat, un mèrit que ha recaigut en la platja de La Pineda.