El nou carrer de Dalt prioritzarà els vianants i s'enllestirà abans de l'estiu que ve

 

La reforma del carrer de Dalt d'Altafulla començarà a finals d'any. És la intenció de l'Ajuntament, que està ultimant els tràmits administratius per obrir la licitació de les obres.

És un projecte que corre certa pressa, ja que si no s'inicia l'execució abans del 2024, es perdrà la subvenció de 400.000 euros del Pla d'Acció Municipal de la Diputació. El consistori cobreix la resta del cost fins a arribar als 700.000 euros totals.

El nou carrer de Dalt replicarà la línia estètica de Martí d'Ardenya, reformat l'any 2015, completant un gran eix per a vianants al bell mig del municipi.

 Carrer

La voluntat del govern local és que el nou carrer de Dalt sigui per als vianants i que el trànsit rodat només tingui cabuda pel que fa als proveïdors dels comerços.

Tot i això, la reforma no afecta el tram que va de Marqués de Tamarit fins al carrer de les Escoles, per on es podrà continuar circulant amb cotxe.

En aquest sentit, s'aprofitarà que aquest divendres és el Dia Europeu Sense Cotxe per fer una prova tancant el carrer de Dalt als vehicles.

L'Ajuntament preveu que les obres del carrer de Dalt estiguin acabades abans de l'estiu de l'any que ve.