Els mitjans locals, premiats a la Nit de les Estrelles

Més de 300 empresaris i professionals turístics es van donar cita al Centre de Convencions de PortAventura per celebrar la segona edició de la Nit de les estrelles: La gala d'entrega de premis de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme, la FETHT.

Tant aquest ens com les cinc associacions que en formen part van escollir una desena de persones, entitats i empreses del sector per reconèixer la seva aportació al creixement turístic de la demarcació.

Nitestrelles FEHT 2023

Un dels guardons va anar a parar al Col·legi de Periodistes, reconeixent l'interès dels mitjans locals per donar a conèixer l'actualitat del sector turístic.

Un dels altres premiats va ser Jordi Farriol, impulsor del turisme salouenc i fundador de la cadena Adyal. L'Associació Hotelera va voler reconèixer d'aquesta manera la implicació amb el sector al llarg de la seva llarga trajectòria.

PortAventura o l'empresa d'activitats aquàtiques Nàutic Parc van ser algunes de les altres empreses premiades durant la segona Nit de les estrelles de la FEHT.