Tortosa - CF Vila-seca (0-0)

Sense canvis importants a la Primera Catalana tot i que els vila-secans han jugat en inferioritat numèrica des del minut 52. Queden 6 jornades i el conjunt d'Edu Franco ocupa places de possible salvació a la categoria. 

Passar enguany pel Municipal Josep Otero de Tortosa és imperatiu de victòria perquè parlem del cuer de la Lliga. Ara bé, s'ha complicat tant el partit que l'empat sense gols és positiu per al CF Vila-seca. Figuerola (52') i Pol Benito (84') han deixat els grocs amb 9 futbolistes davant els 10 ebrencs per la vermella a Domingo (84').

La polèmica actuació arbitral ha estat un entrebanc afegit per al conjunt del Tarragonès, que no ha comptat avui amb els habituals reforços provinents del juvenil de Preferent, que han tornat a la seva plantilla d'origen a la recerca de l'ascens a Lliga Nacional. Per contrarestar aquestes absències el CF Vila-seca s'ha reforçat amb el porter Alejo i els jugadors de camp Joel Quero i Pere Figuerola, tots ells del juvenil de Divisió d'Honor del Nàstic i titulars avui a Tortosa.

Un dia abans l'Alpicat va perdre, així que el CF Vila-seca és cinquè per sota amb 3 punts de marge sobre els lleidatans. Una distància amb importància relativa perquè encara hi ha pendents la visita dels vila-secans al camp de l'Alpicat. S'allunya, en canvi, el Vista Alegre, 7 punts per damunt i en zona de salvació directa.

El següent compromís del CF Vila-seca serà diumenge (17.00h.) a casa contra un Lleida B que ja ha enllestit la feina del curs i en zona tranquil·la.

Acta del partit:

http://fcf.cat/acta/1718/futbol-11/primera-catalana/grup-2/1cat/tortosa-cd-a/1cat/vilaseca-cf-a

Classificació de Primera Catalana:

http://fcf.cat/resultats/1718/futbol-11/primera-catalana/grup-2