Igualada B - CH Vila-seca (6-3)

Els grocs han caigut a la pròrroga i es jugaran la permanència a Nacional Catalana a casa i en el tercer i definitiu duel de l'eliminatòria per evitar el descens de categoria.

Poc abans del descans, els nois de Ricard Notario han igualat el gol inicial de l'Igualada B per marxar a vestidors amb l'1 a 1 al marcador. Un partit que ha arrencat amb 50 minuts de retard sobre l'horari previst. L'explicació oficial, l'endarreriment dels partits anteriors celebrats avui al pavelló de Les Comes.

Ja a la segona part el CH Vila-seca ha pres la iniciativa amb l'1 a 2 però el segon equip de l'Igualada ha forçat la pròrroga (2-2). Amb 5 minuts més per disputar-se, els de l'Anoia han capgirat el resultat (3-2) a manca de 2' per al final. Després d'aturar una falta directa en contra, la parella arbitral ha anulat el 3 a 3 i, a la mateixa contra, l'Igualada ha sentenciat amb el cinquè quan quedaven només 34 segons.

La blava a Arnau Moragas i el sisè local han rubricat el segon assalt de la final de permanència que viurà el seu desenllaç a Vila-seca el cap de setmana del 27, 28 i 29 d'abril. Ara el CH Vila-seca ha de designar l'horari del darrer partit de l'eliminatòria.