La Setmana Social de CaixaBank mobilitza més de 350 voluntaris al Camp de Tarragona

Els jugadors del Nàstic Genuine han rebut durant aquesta setmana la visita dels treballadors de La Caixa, als annexos del Nou Estadi. Des del passat 7 d'abril les activitats d'entrenament ja habituals per l'equip, s'han adaptat per a nous jugadors, reconeguts pels característics polos blaus dels voluntaris de La Caixa. Aquesta és una de les més de 100 activitats que tindran lloc durant aquesta setmana al Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre, que mobilitzaran un total de 350 treballadors.

Una oportunitat de conèixer el treball diari d'un equip com el Nàstic Genuine i fer esport juntament amb persones amb diversitats funcionals i mentals. De fet alguns dels participants van aprofitar per portar també als seus fills amb la voluntat que entressin en contacte amb aquests col•lectius i a acceptar-los amb completa normalitat.

Els voluntaris van haver de suar de valent per introduir-se a l'entrenament amb normalitat, no només als jocs i als partits, també a la part física i als estiraments. Creant un clima de sana competició entre jugadors i voluntaris. Aquesta és una iniciativa a tota Catalunya, que compren unes 3.500 activitats i més de 10.000 voluntaris implicats en activitats solidàries amb tot tipus de col•lectius.