El Català d'atletisme de clubs arrenca a Tarragona

El Club Atletisme Tarragona va organitzar la primera jornada de l'antiga Lliga Catalana i en el remodelat estadi d’atletisme de Camp Clar, un dels equipaments principals de l'Anella Mediterrànis dels Jocs.

Els clubs participants, tant masculins com femenins, emmarcats en aquest grup A van ser: Club Esportiu Penedes, Lleida UA, Vilanova, CN Reus Ploms, CA Terres de L'Ebre, UA Montsià i Club Atletisme Tarragona.

Dos atletes de cada club van prendre part en cada prova del calendari previst amb prop d'uns 300 esportistes en total. La segona jornada d'aquest grup serà dissabte i a Lleida. Un cop sumades les puntuacions de les dues jornades es formaran els grups de la final que tindrà lloc els dies 5 i 6 de maig en seus per determinar.

La passada temporada el Club Atletisme Tarragona es va classificar per disputar la final C i la va guanyar, sent el 17è club classificat de la competició. L'objectiu ara és disputar la final del grup B.

L'estadi es va inaugurar oficialment el 7 d'abril. Amb la presència de voluntaris dels Jocs, la pista serà seu de les proves d'atletisme de Tarragona 2018.