El Nàstic vol començar l'any amb una victòria

El Nàstic de Tarragona vol començar el 2024 de la mateixa manera que va acabar l'any, amb una victòria. Els granes que van marxar de vacances a tocar de les places de play-off s'enfronten aquest dimecres al Cornellà, un rival directe que passa per un bon estat de forma. De fet, dels últims set partits a casa, només ha encaixat un gol. És per això que s'espera un partit dur on els de Dani Vidal hauran de ser capaços d'aturar les transicions i estar atents a les jugades a pilota aturada, una de les virtuts del Cornellà.

Les vacances de Nadal han servit per recuperar jugadors que estaven amb molèsties com Gorka Santamaría fet que permetrà a Dani Vidal comptar amb gairebé tots els efectius. La confiança amb tots ells i la satisfacció amb la plantilla és total. És per això que el tècnic és partidari de fer pocs moviments durant el mercat d'hivern. Això sí, Vidal té clar que si acaba venint algú serà per sumar qualitat a la plantilla. 

Sigui com sigui, ara la màxima prioritat és tornar a sumar els tres punts per seguir lluitant per les places de play-off i continuar fent del Nou Estadi un fortí.