El Palma, últim rival de l'Ibersol CBT el 2023

Comença l'hora de la veritat per a l'Ibersol Club Bàsquet Tarragona. El Palma visita el Serrallo per encetar una segona volta que es presenta crucial per als de Jorge Serna. I és que el CBT ha passat el Nadal com a últim classificat de la LEB Plata, amb només tres victòries. La realitat, però, és que les sensacions van millorant i la plantilla es va reforçant. Tot plegat a només un triomf del play-out i a dos de la salvació.

La recepta del tècnic aragonès per mantenir el CBT a LEB Plata és clara: guanyar la meitat dels partits que queden. Això vol dir que els tarragonins haurien de vèncer més del doble de vegades del que ho han fet durant la primera volta. Si això passa, els càlculs de Jorge Serna diuen que el CBT se salvarà.

EL PALMA, ENFONSAT

I qui arriba al Serrallo és un Palma que també està al fang. Els mallorquins són un equip que estava preparat per pujar i ara es juga no baixar. Com el CBT, ha canviat d'entrenador. Compten amb una plantilla competitiva que des de fa setmanes busca fer el clic per anar cap amunt sense sortir-se'n.

L'Ibersol CBT-Palma, l'últim partit de l'any a Tarragona, es jugarà el dissabte a les 19h.