Tret de sortida del festival REC

Ambient de gala i molta expectació aquest dimecres al vespre al Teatre Metropol davant de la inauguració d'una nova edició del Festival REC. El certamen arriba als 23 anys de vida amb una molt bona salut, com ho demostra que la projecció inaugural, la preestrena de la pel·lícula 'Teresa', de la directora Paula Ortiz, va exhaurir les 400 entrades disponibles.

Va ser la primera de la trentena de propostes que es podran veure fins a aquest diumenge en diferents espais de la ciutat amb l'objectiu que el REC continuï sent un espai on poder veure obres dels directors novells que conformen la nova cinematografia tant nacional com internacional.

CADA COP MÉS AMB NOM DE DONA

REC

Un programa que també tona a tenir un accent marcadament femení, i que enguany es vol potenciar coincidint amb la celebració aquest dissabte del 25-N i l'elaboració d'una programació especial per a la seva commemoració.

Així doncs, la ciutat de Tarragona es tornarà a omplir de cinema durant cinc dies on, com no pot ser d'una altra manera en un festival d'aquestes característiques, els espectadors podran compartir experiències amb actors, directors i organització, sobretot en cicles com les sessions vermut que s'organitzen cada migdia al Teatret del Serrallo.