Puigdemont: "No volem una Catalunya Hard Rock"

Les declaracions de Carles Puigdemont sobre Hard Rock en una entrevista a Nació Digital en plena campanya han aixecat polseguera i les reaccions dels seus contrincants no s’han fet esperar.

Des de Junts al·leguen que les declaracions del seu cap de llista  s’han malinterpretat, ja que el tall que s’ha publicat és parcial.

REACCIONS DEL PSC I ERC

El PSC, però, no ha deixat passar l’oportunitat per carregar contra Puigdemont defensant que la indecisió amb relació al projecte de Hard Rock podria comportar greus problemes per al país. Ibarra també ha reafirmat el compromís dels socialistes amb Hard Rock. Esquerra, en canvi, manifesta que és un projecte que els ha vingut imposat que no respon al model de país que defensen.

La número 1 per Tarragona, Raquel Sans, ha retret a Junts la falta de claredat i rigorositat amb relació al macrocasino i que demana que s'aposti per projectes industrialitzadors per a les comarques tarragonines en lloc de Hard Rock.

HR_2024_puigdemont.jpg

PERE SEGURA RESPON

Justament, Pere Segura, alcalde de Vila-seca i número 6 de Junts per Tarragona, ha recalcat que la formació defensa el projecte i les seves virtuts. El batlle vila-secà aclareix que Puigdemont defens que amb apostes com les de Hard Rock no n'hi ha prou, ja que el futur del model econòmic del país implica potenciar les inversions i projectes que aportin més valor afegit.

Un episodi que augura que Hard Rock serà, de nou, un dels grans temes de debat durant la cursa electoral.